INFO OG BRIEF FOR NÆSTE ÅRS YCCA KOMMER JANUAR 2017

 

Young Creative Circle Award 16


DOWNLOAD BRIEF FOR YCCA16

DOWNLOAD PRÆSENTATION (SLIDES) FOR YCCA16

 

Konkurrence i samarbejde mellem Creative Circle og TV 2. 

Creative Circle’s formål er at højne kreative standarter bl.a. ved at uddanne, inspirere og belønne fremragende kreativt arbejde. Derfor er det vigtigt for os også at være med til at udvikle og belønne de unge talenter i vores branche.

Young Creative Circle Award hylder den næste generation af de dygtigste kreative indenfor digital, design, reklame og film. På 48 timer skal de unge kreative i teams af to løse en opgave for en velgørende eller non-profit organisation (dette gælder ikke film kategorien, hvor der først er deadline 2 uger senere).

Det vindende team i hver kategori modtager en Young Creative Circle Award og bliver hyldet på scenen ved årets prisuddeling af Creative Circle Award.

Regler for deltagelse:

Alle unge kreative på 30 eller derunder (født efter 25. juni 1985)

Herudover skal du være ansat på et bureau i Danmark eller være fuldtidsstuderende på Danmarks Designskole, KDAK Visuel Design, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Skolen for Visuel Kommunikation, Designskolen i Kolding, The Animation Workshop VIA, Den Europæiske Filmhøjskole eller elev på Kreativ Basis, DMJX og Reklamelinjen på KEA.

Deltagelse foregår altid i teams bestående af to personer. Et team koster 500,- (400,- uden moms). Når I har betalt, kan I deltage i alle 4 kategorier med max 2 opgaveløsninger pr. kategori.

Den 22. januar 2016 kl. 16.00 skyder Creative Circle og TV2 konkurrencen i gang med en mundtlig briefing for alle konkurrencens deltagere. Arrangementet afholdes i kantinen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Herefter kan årets brief downloades her fra kl. 17.00. Der er tilmeldingsfrist for deltagelse den 20. januar 2016.

Alle indsendte løsninger bedømmes af juryen ved Creative Circle Award. Der findes én vinder indenfor hver kategori; digital, design, reklame og film. Det vindende team i hver kategori kåres ved årets Creative Circle Award d. 27. maj 2016.

 

YCCA: Young Lions DK 16

Konkurrence under YCCA i samarbejde mellem Creative Circle og TV 2. 

Young Professionals – det vil sige unge på 30 eller derunder (født efter 25. juni 1985), som arbejder i den kreative branche – har mulighed for at vinde en plads i Cannes Young Lions Competition i kategorierne Print, Design, Cyber og Film.

Den prestigefyldte Young Lions Competition foregår i juni ved Cannes Lions, hvor deltagerne løser en opgave for en velgørende, NGO, non-profit organisation.

Deltagerpas for de 4 danske teams sponseres igen i år af TV 2, som har mange års tradition for at støtte unge danske kreative i Cannes.

Som vinder af YCCA: Young Lions DK vinder du et pas, så du kan konkurrere i Cannes Young Lions Competition, endvidere skal du lave en historie til TV 2 om dine oplevelser ved Cannes Lions.

For at deltage i YCCA: Young Lions DK, skal dit team have deltaget i YCCA som Young Professional*. Endvidere skal teamet indsende en portfolio med 5 udvalgte arbejder og et team CV.

Udvælgelsen foretages af juryformænd fra Creative Circle Award og besluttes dels på baggrund af teamets indsendelse til YCCA, dels på baggrund af den indsendte portfolio, hvor begge dele tæller 50%. Vinderne offentliggøres i marts 2016.

For at komme i betragtning til YCCA: Young Lions DK, skal dit team deltage i YCCA som Young Professional. Endvidere skal teamet indsende en portfolio med 5 udvalgte arbejder og et team CV.

* NB! Elever, studerende og ansatte på in-house bureauer er IKKE berettigede til at deltage i denne del af konkurrencen.

Datoer

DER ER LUKKET FOR TILMELDING TIL YCCA16!

NB! Ret til ændringer forbeholdes